Belépés
Bármilyen ötlet az oldalfejlesztéshez
<< első< előző oldal123következő oldal >utolsó >>
29. TeeJay
tündércsók ez azért lett anno bevezetve mert akit kidobtunk 5perc múlva új névvel ismét végigszórt mindenkit 1csillaggal...
28. Tündércsók
Ez elég vicces ,hogy a regisztráció után egy héttel tudok szavazni!
27. Phanter
A leg ötletesebb és leg egyszerűbb fejlesztés az lenne ha a moderátorok egy kicsit aktívabbak lennének! Eléggé el van laposodva az oldal...
26. TeeJay
jó lenne ismét valami fejlesztést összehozni mert január óta ahogy átvettétek az oldalt, talán 1-2újítást valósítottatok csak meg aztán ötlet lenne sokkal több
25. Mucoga
Szerintem a képfeltöltéssel kapcsolatban is lehetnétek konkrétabbak!! Mi számít túl nagynak? Az alsó határt megszabtátok, ez oké! De annyi nagyon jó minőségű képet nem tettetek fel, és gondolom, nem csak velem fordult elő... Van még min javítani...
24. Belforo
:):):) neeeeeeeee:D
23. robicsek
Fizetni???? Hát gondolom arra hogyha lenének olyan lányok is akik kamerán mutatnák magukat!:))))) De ez nem egy olyan oldal:))))))Aszem:))))
22. TeeJay
kíváncsi vagyok milyen funkciók lennének amire hajlandó bárki is "fizetni"
21. admin
Az oldal fenntarthatósága és a régóta tervezett fejlesztések megvalósítása érdekében bizonyos tartalmak illetve szolgáltatások elérését tagdíjhoz kötnénk. Elképzeléseink szerint 3 jogosultsági szint lenne, különböző díjakkal és szolgáltatásokkal. Természetesen az alap dolgok továbbra is ingyenesen elérhetőek lennének és a többi szintnél is csak jelképes összegekre kell gondolni. Szeretnénk olyan rendszert kialakítani, amit az itt lévők többsége támogat, ezért várjuk javaslatotokat, véleményeteket, észrevételeiteket itt a fórumban.
20. Virgilio
remélem én is számíthatok majd a te szavazataidra :):):):):)

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
<< első< előző oldal123következő oldal >utolsó >>