Belépés
Moderátorok
<< első< előző oldal1234következő oldal >utolsó >>
36. TeeJay
nem tudok fotót törölni, írnotok kell az adminnak
35. Balzsam
Sziasztok,úgy látszik senkinek nem törlik a képeit,pedig én másodszorra kérem.Légyszi töröljétek a profil oldalam képpel együtt.Köszi
34. Phanter
Én meg arra lennék kíváncsi hogy a két napja feltöltött képeim miért nem jelennek meg??? A másik hogy több felhasználónál találkoztam a képeimmel (az egyik TeeJay), kinek kell jelenteni? Vagy egyből mehet a hatósági feljelentés? Választ várok
33. Mr.Marcus
TeeJay! Úgy látszik mégsem sikerült mindenkinek válaszolnod.Légyszíves töröld a hozzászólást amit bacardi_soda intézett hozzám 2009.02.15-én 7:03-kor.Előre is ksözi.
32. TeeJay
huncutka sajnálom de te már nyertél egy hónapot is és benne voltál a CKM-be vélhetően nem fogják törölni a fotóidat. ha egy újságba bekerültél már akkor nem tűnhetsz el. fodsz fel úgy hogy ez az oldal egy újság és ha beküldöd a fotód megjelenik. téged tuti nem szívesen fognak törölni mert rengeteg jó fotód van és nyertes vagy
31. babácska85
Sziasztok! Én is szeretném kérni, hogy töröljék az összes képem és regisztrációmat. Nagyon fontos lenne. Köszönöm szépen!
30. huncutka
TeeJay! Irtad a multkor hogy hozzád lehet fordulni ha valaki töröltetni szeretné magát!Én most ezzel a kéréssel szeretnék hozzádfordulni!Kérlek töröljétek az összes fotomat és regimet is mert nem szeretnék tovább az oladlon lenni!Nem azért mert az oldallal van problémám!Remélem mihamarabb megtörténik a törlés és nem nem kell töbször irnom!Köszike!
29. LexaBaba
Könyörgöm szedjétek már le a képeimet,és töröljétek már a regisztrációmat..
28. LexaBaba
Szeretném igényelni a moderátorok segitségét.Szeretném ha eddigi képeimet és a regisztrációmat törölnék végleg,lehetséges lenne?
27. marian
Marcus,az előzmények ismeretében igazat adok neked, s újfent megjegyzem, hogy nem túl következetesen választották ki a törlendő hozzászólásokat.

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
<< első< előző oldal1234következő oldal >utolsó >>