Tangamania.hu

Belépés
27. marian
Marcus,az előzmények ismeretében igazat adok neked, s újfent megjegyzem, hogy nem túl következetesen választották ki a törlendő hozzászólásokat.
26. Mr.Marcus
Üdv! Jó lenne ha a bacardi soda nevű egyén hozzászólását törölnétek aminek trtalma engem sért.Ha már az én egyáltalán nem sértő hozzászólásom törölve lett,talán elvárhatom.Köszi.
25. sólyomszem
Helló! Admin, küldtem már 4 mailt az info@-ra, hogy légyszi vegyétek le a két feltöltött képet, mert a csajommal összevesztünk. A kérésemre aztán nem történt semmi. Megkérnélek itt még egyszer, hogy légyszi vegyétek le, mert áll a bál, és már nagyon unom! Üdv! Köszi!
24. Baba
Légyszives TÖRŐLJÉTEK az arcos fotóimat 2 van! Köszi
23. Baba
Hogyan tudom a képemet letörőlni?
22. TeeJay
edit hallottál már képlopásról? van halom célprogram erre, csak két kattintás és már le is lehet menteni
21. edit
Inkább oldjátok meg úgy, hogy ne lehessen lementeni a képeket, mint ahogy az több oldalon is van
20. TeeJay
huncutka miért?
19. huncutka
Szeretném töröltetni az összes képemet!Kérlek titeket minnél elöbb tegyétek meg!Köszönöm!
18. Mucoga
Na, egy kérdés? Milyen az ideális, fltölthető kép? Napok óta próbálok feltölteni, és egy sikerült, a hatból... Határoljátok be pontosan a méretét, ha meg nem ez a probléma, akkor szóljatok! (hiszen amikor regisztráltunk, meg kellett adni az e-mailcímet...)Na, csak mert ez már bosszantó.. :evil:

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!