wwww ha nem magadról akarsz képet feltölteni, arra is van lehetőség. Lásd tangamaania kategória.
azért kíváncsi lennék arra, h mindenki magáról rak e ki képet, mert ha megnézel van egy pár user aki totál más képeket rak ki, engem pl le hujjogtatok mert netröl leszedett képet rakok fel, bizonyítsátok be, h máshova nem én raktam fel, láss csodát Picur legújabb képe senkinek nem tűnik fel, h nem ő lehet, az oldal lényege nem az, h házilag készült képek legyenek fent? Nincs kiírva h csak mindig magamról rakjak fel, mi van ha szomszédról rakok fel, vagy volt barátnőröl, 3 képet raktam fel, abból 1 olyan ami már van az oldalon, szedjétek le aztán ennyi, nem kell ezzel dobálozni.
wwww talán azért nem teszik ki a fotódat mert már 1-2éve kikerült az oldalra és minden fotón máshogy nézel ki. ebből azt gondolják hogy mások fotóival ékeskedsz...
Mi alapján szortirozzátok a képket? Amikor be regisztáltam, 2 naponta felkerült 1 képem, most már napok óta egyik se kerül fel.
ezt is fejleszteni kell majd mert egy IP címről bárhányszor megnyitogatom beleszámolja. megkell majd csinálni hogy ezentúl 1 IP címről 1nap bárhányszor nézik meg csak 1-et számoljon bele.
Hogy lehet az, h a semmiből, pár nap alatt ennyi lett a látogatottsága?
megtekintve: 4116
http://www.tangamania.hu/?mod=10&image_id=121266257266311200
nem élvezkedek csak amióta lett moderátor nincsenek viták meg káromlások a fotók alatt
szuper most már
a jogosutságokat véglegesítettük, innentől moderátorunk törölheti a nem odaillőnek ítélt hozzászólásokat. első moderátorunk TJ, persze várunk még lelkes jelentkezőket!
Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!