Tangamania.hu

Belépés
Moderátorok
<< első< előző oldal1234következő oldal >utolsó >>
7. akoska8211
furcsa az oldal!!!!én voltam sauron21 és azért lette törölve, mert meg mertem említeni, hogy ha eladó az oldal vevő lennék rá, mert akik azt most, és régebben üzemeltetik, nagyon gyérnek tűnnek!!!! :evil: :evil: :evil:
6. TeeJay
gyorsan átnéztem mit hogy kell, de majd azért magyarázzátok el légyszi mi mire való a fótumnál meg a felhasználóknál. látom engem valaki feljelentett vagy csak nekem jelentették hogy moderálnom kellene?
5. TeeJay
admin helyesen beszélsz, úgylátom nekem már adtatok modi jogot szóval a fotók alá tényleg csak a rendes véleményeket hagyjuk meg minden trágár fikázás törölve lesz gondolom
4. admin
Bantu, az csak egy kis technkai malőr volt, de már javítottuk. Az elkövetkezendő napokban még előfordulhatnak furcsaságok. Ha találkoztok ilyesmivel, jelezzétek itt a forumban vagy e-mailen. Ha már felhoztad ki miért kerül elnémításra akkor a következőket tudom mondani. A képekhez írt hozzászólásoknak döntően a képekről kell szólniuk. Most, hogy már van fórum, ha másról szeretnétek beszélni azt itt megtehetitek. A képekhez írt bántó, sértő hozzászólások is törlésre kerülnek. Ez nem azt jelenti, hogy csak pozitív hozzászólásokat lehet írni, de aki nem tudja megfogalmazni a mondandóját úgy, hogy a másikat ne bántsa meg az inkább a szavazatával fejezze ki a véleményét. Ne felejtsük el, hogy hölgyeknek írunk, akik elég bevállalósak ahhoz, hogy intim témájú képeket töltsenek fel NEKÜNK, az oldal látgatóinak. A szépség pedig mint tudjuk relatív, így hát természetesen előnyben részesítjük a bátorító, építő jellegű kritikákat a lehúzó hozzászólásokkal szemben.
3. bantu
Kérnék indokot is, hogy mi kifogásolható a magatartásomban.ez igy fer adolog azthiszem!
2. Magus
Csak olyanok jelentkezhetnek, akik ismertek a sok-sok képhozzászólásukkal ügye? - na akkor én esélytelen vok ;) de ami késik, nem múlik
1. szuzho
Ki legyen moderátor? jöhetnek az önkéntesek, és az érvek-ellenérvek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
<< első< előző oldal1234következő oldal >utolsó >>