segitsék hogyan és milyen modon tudom magam leszedni az oldalrol nagyon fontos lenne kérlek segitsen valki köszi
ismét csak azt tudom mondani az admint kell valahogy elcsípni
én csak hozzászólást tudok törölni, erre kaptam jogot
hali! nekem lenne egy olyan észrevételem, hogy a felhasználók saját adatlapján miért nincs egy olyan gomb vagy bárhol máshol amivel lehetne törölni az adatlapot ? csak mert látok itt sok olyan lányt aki ezt szívesen megtenné...
TJ, sikerült vmi telefonszámhoz hozzájutni?
én a regisztrált mail címemről írtam info@tangamania-ra és azonnal kaptam választ.
majd kérek telefonszámot
tudsz adni vmi telefonszámot, amin el lehet érni őket? mert a levelemre nem tudnak válaszolni...
szerintem küldd el nekik mail-ben a szerződés szkennelését és leveszik. jobbat nem tudok én se
jah, azt kifelejtettem h ugyanezt a szerződést már tavaly is aláírtam csak akkor még nem voltam tisztában azzal, hogy fent vannak a képeim itt...
TJ, úgy értsd, ahogy írom...fontos lenne nekem, hogy ezek a fényképek lekerüljenek az internetről, ugyanis aláírtam egy szerződést, miszerint semmi ilyen jellegű kép nem lehet rólam neten...nem értem miért olyan nagy kérés, hogy szedjék le az adminok, körülbelül három gombnyomás, pláne, mivel nem én tettem fel őket! nem akarom feljelenteni a volt barátomat, elvégre annak elég komoly következményei lennének az életében...viszont a google kiadja a képeimet és a szerződésben én aláírtam, hogy NINCSENEK az interneten, sem máshol rólam ilyen képek azt hiszem sokkal meghatározóbb, mint megnyomni egy "küld" vagy "feltöltés" vagy nem tudom milyen gombot egy ilyen oldalon...én tényleg nem szeretnék ebből balhét, de vagy azzal védekeztek ezen az oldalon, hogy "te nyertél a te képed nem szedjük le" vagy azzal, hogy "jajj jó képek, régiek"...miért nem lehet felfogni, hogy igenis vannak fontosabb dolgok is, mint h még páran erre tudják csorgatni a nyálukat?! elnézést, ha kissé kusza lett a levél és a hangnme sem tökéletes valószínűleg, de kezd rohadt módon bosszantani a dolog...ráadásul nem hiszem h volt apróbetűs rész, hogy soha nem törölheted a képed...más oldalon is élhet az ember a regisztráció törlése gombbal, itt mégis miért nem? jogom van töröltetni a képeimet és meg is kértelek titeket, hogy tegyétek meg...kérlek...
Livi ha tényleg ennyire el akarod távolítani a képeket akkor sajnos tényleg feljelentés alapján fogják csak. kaptam választ az adminoktól azt írták hogy feltöltés után a fotó már az oldal részét képezi és a "látogatóké" szóval nem igazán törölnek belőle. de biztos van kivétel